søndag den 22. april 2012

Bager, brød og Q8...

Og så sidder man sådan en søndag morgen, og vil gerne have noget dejligt morgen brød.
Sådan noget frisk bagt brød, men en krumme i. Måske også en lille frøsnapper, snegl eller andet...

Der er bare lige det, - at der ikke længer er rigtige bager, der hvor jeg bor. Dem der lavede godt brød er lukket. Så nu er der gået masse produktion i den. Profitbrød pap brød 10 stk. for en 10ér. Tit har men fornemmelsen af at brødet er fra dagen før. Det er tørt og kedeligt. Det er blevet til pap brød uden smag.

Man så kan man vælge mellem en så kaldt Guld bageren og en Guld bageren. Og de har det koncept, der hedder er det fra Taastrup - Odense eller Vejle er fuldkommen lige meget. Det er smager af det samme - og lige tørt - der er ikke noget forskel. Man skulle tro at de alle kommer på samme kursus - "sådan piner du livet ud af dit brød".

Så det ender med at man skal på tanken - der er det dog frisk - men stadigvæk pap.

Hvilken trist udvikling.

Jo jo, der findes da gode bager, som også køre efter et kancept. Lagkage huset - Reinh. van Hauen, mf.
Men jeg er ikke en af dem der vil køre 40 km, for at hente et rundstykke, og så betale kassen for navnet.

Hvor blev den "gode" bager af. Ham der satte en ære i at lever frisk godt brød, til en pris vi arbejder kunne betale.

Jeg savner min gode bager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar