mandag den 14. maj 2012

12 minutter igen

Nu går det da helt galt for "røde" Helle & Co.

12 min. = 2 helligdage + efterløn + ?, hvad bliver det næste. Hvordan blev 12 min., til 2 tabte helligdage og en indraget efterløn, Helle !

Man kan vel sige, at det eneste røde der er i det forslag er, at de "rigtige" arbejder får løn for de 2 dage de skal arbejde mere. Her er vi tilbage til at arbejder er dem der ikke er ansatte som funktionær. Dem der ikke har ret til de "goder" det giver at være fastansat efter funktionsloven. De der er det, skal "bare" arbejde 2 dage mere, uden løn.
Men hvad er det så vi skal lave i de 2 dage. Og kommer det ikke bare til at koste lidt fære på arbejdsmarked. Hvist arbejdsgiveren får arbejdskraft til rådighed svarende til 2 dage x de ansatte, hvad skal han så bruge dem til. Kan han bruge det til noget eller må han fyre folk.  Der er ligesom nok der er arbejdsløse i øjeblikket.
Men okay. Lad os så starte med staten og kommunerne. Hvordan gør man så på hospitalerne. Her er det så sygeplejerskenes helligdage betaling man går efter, de er der ligesom i forvejen. Der skal måske ansættes nogen flere.? Og kommer de så ikke bare med et løn krav.
Og hvad med skolelærer. Skal børnene så gå i skole 202 dage om året, altså 2 dage mere!! Og de administrative på rådhuset, skal de have åbent og får vi så flere lukke dage i børnehaverne. Ja i vuggestuerne og børnehaverne kunne man jo afskaffe lukkedage og kort åbningstid, det ville gavne dem der skulle arbejde mere.
Men skal vi arbejde mere så skal der jo også være nogen der vil købe det vi laver. Og er det ikke det der er problemet. Der er ikke nogen der vil købe.
I gamle dage så ville man jo bare starte en krig, det kunne skabe væsk. Men arbejde mere for at gøre andre arbejdsløse, NEJ TAK.
Skaf arbejde til de ledige først og vi kan kigge på hvad vi skal byde ind med.
Er det penge der mangler så tag fra bank direktøren, ministrene, de selskaber der snyder i skat og ikke den alm. lønmodtager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar