onsdag den 27. marts 2013

De gule socialdemokrater

- jeg har skrevet det før og gør det gerne igen. Vores socialdemokratiske statsminister er ikke socialdemokrat eller i hvert fald ikke arbejder. Helle er er teknokrat der har fået sin politiske opdragelse i EU og arbejder som så. Hun taler ikke om den danske arbejder, ikke engang som dansker. Hun taler om "Dem og befolkningen". Ikke en gang politiken hun føre er solidarisk eller rød.
Der blev ført mere solidarisk og rød politik da vi havde en venstre regering..
Men det værste er at Helle med sine ministre er ved at ødelægge det danske arbejdsmarked og den danske model. Det kan undre en at hun ikke var blandt dem der spiste flæsk på Vejlegården.
De omgår sandheder om dagpenge. De blander sig i forhandlinger i private virksomheder, ved at ligge personlig pres på B sidens forhandler. Og nu blander de sig direkte i en overenskomst forhandling.
Det kan undre en at en Corydon, på den måde for lov til dikterer hvordan en forhandling skal ende. Men han er jo ikke den eneste. Også Vestager har blandet sig på en meget ufin måde i noget hun skulle blande sig udenom, som politiker.
Corydon, Helle og Vestager arbejder næsten som diktator, forhandling og demokrati er lig med sådan skal det være.

Så hvis Vi ikke stopper dem nu, så kommer turen om "fleksible" arbejdsregler til ALLE andre.
Så bliver det slut med den danske model og slut med rettigheder på arbejdspladsen.
Så kan man lige så godt lukke arbejdsretten og forligsinstitutionen, dem bliver der ikke brug for mere i den nye danske model.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar